5- منابع
]1[ م. آغباشلو، ساخت و ارزیابی خشک کن آزمایشی نیمه مداوم برای میوه های کوچک و سبزیجات بر اساس سینتیک خشک کردن به صورت لایه نازک، مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه تهران، پایان نامه کارشناسی ارشد، 1387.
]2[ ا. میرزایی قلعه، مدلسازی سینتیک خشک کردن لایه نازک سه رقم زردآلو، مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه تهران، پایان نامه کارشناسی ارشد، 1387.
[3] M. Aghbashlo, M.H. Kianmehr, S. Khani, and M. Ghasemi, Mathematical modelling of thin-layer drying of carrot. International Agrophysic, 23 (4), 313-317, 2009.
[4] P.T. Patak, Thin layer drying model for rapeseed. Transactions of The ASABE. l34 (6), 2505-2508, 1991.
[5] Sun, D.W., and Woods, J.L. 1994. Low temperature moisture transfer characteristics of wheat in thin layers. Transactions of the ASABE, l37 (6), 1919-1928.
[6] H. Karami, M. Rasekh, Y. Darvishi, and R. Khaledi, Effect of Drying Temperature and Air Velocity on the Essential OilContent of Mentha aquatica L. J. Essen Oil Bear Plant., 20(4): 1131-1136, 2017.
[7] V. Demir, T. Gunhan, and A.k. Yagcioglu, Mathematical modeling of convection drying of green table olives. Biosystems Engineering, 98, 47-53, 2007.
[8] I. Doymaz, The kinetics of forced convective air-drying of pumpkin slices. Journal of Food Engineering, 79, 243–248, 2007.
[9] K.E. Akpinar, Y. Bicar, and C. Yildiz, Thin layer drying of red pepper. Journal of Food Engineering, 59, 99-104, 2004.
[10] H. Karami, M. Rasekh, and Y. Darvishi, Effect of temperature and air velocity on drying kinetics and organo essential oil extraction efficiency in a hybrid dryer. J. Innovative Food Technologies., 5(1): 65-75, 2017.
]11[ ح. کرمی، طراحی، ساخت و ارزیابی خشککن هیبریدی برای گیاهان دارویی. مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه رازی کرمانشاه، پایان نامه کارشناسی ارشد، 1393.
[12] AOAC, Official Methods of Analysis. Association of Official Analytical Chemists Press. Washington , DC, 1984.
[13] E. Mirzaee, S. Rafiee, A. Keyhani, Evaluation and selection of thin-layer models for drying kinetics of apricot (cv. NASIRY). CIGR Journal, 12, No.2, 2010.
[14] M. Aghbashlo, M. Kianmehr, and H. Samimi-Akhijahani, Evaluation of thin-layer drying models for describing drying kinetikc of barberries (barberries vulgaris). Journal of Food Process Engineering, 32(2), 278-293, 2009.
[15] V.T. Karathanos, Determination of water content of dried fruits by drying kinetics. Journal of Food Engineering, 39, 337-344, 1999.
[16] O. Yaldız, C. Ertekin, and H. I. Uzun, Mathematical modeling of thin layer solar drying of Sultana grapes. Energy, 26(5), 457– 464, 2001.
]17[ م. شریفی، مدل خشک کردن لایه نازک پرتقال (انواع تامسون)،مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه تهران، پایان نامه کارشناسی ارشد، 1386.
[18] ا. میثمی اصل، مدل های خشک کردن لایه نازک سیب (رقم گلاب). مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه تهران، پایان نامه کارشناسی ارشد، 1386.
]19[ ا. میرزایی قلعه، توسعه یک سامانه هوشمند خورشیدی مبتنی بر کنترل کننده منطق فازی جهت گرمایش آشیانه پرورش طیور مدل، مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه تهران، رساله دکتری تخصصی، 1392.
[20] ح. کرمی، ا. میرزایی قلعه، ع. ن. لرستانی، بررسی اثر سه نوع صفحه جاذب در عملکرد جمع کننده هوای صفحه تخت، نهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (مکانیک بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، اردیبهشت ماه 1394.